Iz "brđana" u "građane": Mančester siti hoće napadača Čukaričkog!

Autor: mozzart sport

Sport

20.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čukaričkog polako, ali sigurno prave fabriku talenata na Banovom brdu, a kao potvrda toga stiže i vest da je Mančester siti zainteresovan za napadača "brđana" Slobodana Tedića.

RepublikaFoto: Starsport
Slobodan Tedić

Mladi napadač Čukaričkog odličnim igrama tokom prošle i početkom nove sezone privukao je pažnju mnogih velikana evropskog fudbala među kojima je i Mančester siti, saznaje "Mozzartsport".

Pominje se i cifra od 3.000.000 evra, međutim, prelazni rok u Engleskoj je gotov što znači da bi posao mogao da se realizuje tek na zimu, ako dođe do dogovora.

- Mogu samo da kažem da za Tedića postoje interesovanja najvećih evropskih klubova i to ne samo jednog. Što se toga tiče, ne brinemo za njega. Ali mogu i da garantujem da on ostaje u Čukaričkom do kraja ove sezone - rekao je sportski direktor "brđana" Nenad Mirosavljević za isti izvor.

Nakon što su za 5.000.000 evra "pazarili" braću Ilić (Luku i Ivana) iz Crvene zvezde pre dve godine, Englezi bi ponovo da kupuju u Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading