Definitivno: Jang Bojs bez najboljeg napadača na Zvezdu, ali preti druga opasnost po Borjanov gol!

Autor:

Sport

19.08.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jang Bojs, protivnik Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu šampiona, gotovo sigurno neće moći da računa na najboljeg napadača Gijoma Oroa za prvi meč. Njegovu ulogu trebalo da preuzme Žan-Pjer Nsame, koji je veliki optimista uoči utakmice sa crveno-belima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žan-Pjer Nsame

Oro duže vreme ima problema sa povredom, ni prethodnog vikenda nije bio u timu proiv Etoal Karuža u kupu, i to je za Bojse veliki gubitak pošto je reč o prvom strelcu ekipe.

Njegovo odsustvo protiv Zvezde pokušaće da nadoknadni Nsame, čije su igre od starta sezone na visokom nivou uz 4 pogotka na isto toliko mečeva švajcarskog prvenstva.

Snažni napadač iz Kameruna veruje da će se njegov tim i drugu godinu zaredom naći u grupnoj fazi LŠ.

- Imamo sjajnu priliku da se plasiramo u Ligu šampiona i da skupimo još iskustva. Mnogo će pomoći ono što smo naučili prošle godine - kazao je Nsame.

Bojsi su prošle sezone u plej-ofu bili bolji od zagrebačkog Dinama. Posle 1:1 u Bernu, slavili su preokretom u Zagrebu 2:1.

- Mi možda nemamo velike igrače, ali imamo tim, to smo pokazali u Zagrebu prošle godine. Naše jedinstvo je ključ i to će odlučiti i ovog puta -  dodao je 26-godišnji igrač.

Prva utakmica Jang Bojsa i Zvezde igra se u sredu na stadionu Švajcarska, a revanš je u šest dana kasnije u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading