Zamena za Danija Olma: Dinamo doveo igrača iz domaće lige za tri miliona evra!

Autor:

Sport

19.08.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinamo iz Zagreba poznat je kao klub koji odlično posluje, a ovog ponedeljka je realizovao drugi najskuplji transfer u istoriji dovođenjem mladog Luke Ivanušeca (20) iz rivalske Lokomotive za 3.000.000 evra

RepublikaFoto: youtube.com/Hrvatski nogometni savez
Luka Ivanušec

Zamislite da Partizan ili Crvena zvezda dovedu igrača Voždovca ili Čukaričkog? Ukoliko ne možete, onda je jasno da su u ovom trenutku beogradski rivali miljama daleko od finanasija kojima raspolaže Dinamo.

Dinamo je kao zamenu za prvog špica Danija Olma odlučio da dovede Ivanušeca plativši enormnu sumu.

Sve to ne bi trebalo da čudi ukoliko se zna da će u finišu prelaznog roka prodati mladog reprezentativca Španije za sumu od 25-30 miliona evra, pa im je ovih tri "sića" u odnosu na ono koliko će zaraditi na tržištu.

Da je reč o perspektivnom igraču svedoči i to da su za velikog talenta Lokomotive do kraja bili u igri Olimpijakos i Seltik, pa je Dinamo morao da izađe sa izdašnijom ponudom kako bi privoleo mladog hrvatskog igrača da pređe u njihove redove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading