Tumba posle Milivojevića u ekipu vraća i Nastasića!

Autor:

Sport

19.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos koji je nastao za vreme mandata Mladena Krstajića novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković ispraviće u svega nekoliko dana. Nakon što je zajedno sa sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem uspešno završio pregovore sa Lukom Milivojevićem u Londonu i ubedio ga da se vrati među "orlove", sličan poduhvat Tumba je izveo i sa Matijom Nastasićem.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ljubiša Tumbaković

Obojica su, podsećamo, imali ličan sukob sa Mladenom Krstajićem i nisu bili pozivani u tim posle Mundijala u Rusiji.

- Selektor Tumbaković i sportski direktor Vladimir Matijašević juče su se u Nemačkoj sastali sa Matijom Nastasićem i na obostrano zadovoljstvo pao je dogovor da se defanzivac Šalkea vrati u nacionalni tim. Razgovor je protekao u odličnoj atmosferi, a Tumbaković je istakao da mu je cilj da okupi najbolje što Srbija ima - tvrdi naš dobro obavešteni sagovornik iz FSS.

"Orlovi" će tako na megdan Portugalu 7. septembra u beogradu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo izaći u najjačoj mogućoj postavi. Timu će se priključiti i Nemanja Matić, a Tumbaković je odlučio da ponovo vrata reprezentacije otvori i štoperu Napolija Nikoli Maksimoviću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading