(VIDEO) Murinjo se rasplakao pred kamerama dok je pričao o svojoj velikoj ljubavi!

Autor:

Sport

18.08.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trofejni fudbalski strateg Žoze Murinjo rasplakao se pred kamerama govoreći o tome koliko mu nedostaje posao u kome se proslavio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo ne može bez fudbala

Portugalac nikoga ne trenira otkako je 18. decembra 2018. dobio otkaz u Mančester junajtedu posle samo sedam pobeda u 17 dotad odigranih prvenstvenih mečeva u pomenutoj sezoni.

- Ja sam, prosto, uživao (u ovom sportu). Kada sam ušao u profesionalni fudbal, desio se taj jedan... klik. A sada je ozbiljna situacija. Bilo je ozbiljno i dok je trajalo (dok je bio trener) i sada, umesto da uživam što toga više nema, stvarno, ne mogu da uživam. Nedostaje mi fudbal!- rekao je Murinjo, na momente brišući suze, a na momente govoreći i kroz osmeh.

Žoze Murinjo je dosad vodio Benfiku, Leiriju, Porto, Čelsi u dva navrata, Inter, Real i pomenuti Junajted. Sa Portom je osvojio šest trofeja za dve i po godine, uključujući i Ligu šampiona 2004, sa Čelsijem osam pehara, računajući tu i tri pokoravanja Premijer lige, a sa Interom je bio prvak Evrope, dvaput šampion Italije, uz još dva "domaća" trofeja. Kao kormilar FK Real Madrid je pokorio Španiju 2012, uzeo tada i Superkup te zemlje, a godinu dana ranije i tamošnji Kup kralja, dok je sa Mančester junajtedom osvojio Ligu Evrope, jednom Liga kup, a jednom Komjuniti šild. Zvanično je, od strane FIFA, bio proglašen za najboljeg fudbalskog trenera sveta 2010.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading