Prijateljski meč odložen zbog bizarnog razloga

Sport

12.09.2017

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženske fudbalske reprezentacije Danske i Holandije planirale su da odigraju prijateljsku utakmicu u danskom gradiću Horsensu, ali je došlo do otkazivanja zbog čudnih razloga.

RepublikaFoto: pixabay.com
Prijateljski meč odložen iz bizarnih razloga

Ulaznice za duel su već uveliko bile rasprodate, ali je do odlaganja stiglo iz razloga što su pregovori o isplati propali.

Danski savez je saopštio da je ponudio 46 odsto povećanja isplate svojoj ekipi sastavljenoj od profesionalnih i amaterskih fudbalerki. Dogovor je propao pošto je Udruženje profesionalnih fudbalerki tražilo povećanje od 342 odsto, kao i da Savez angažuje sve igračice koje budu u sastavu.

Prijateljski susret bio bi repriza finala ovogodišnjeg Evropskog šampionata gde su Holanđanke slavile protiv Dankinja sa 4:2.

Kapiten ženske selekcije Danske Pernile Harder nije krila da je razočarana zbog odlaganja, ali i da se nada da će se pregovori obnoviti.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading