Jang bojs zabranio kupovinu ulaznica, na hiljade Srba traži način da dođe do karte!

Autor:

Sport

18.08.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbima koji žive i rade u Švajcarskoj Jang bojs je zabranio kupovinu ulaznica za meč između Zvezde i Jang bojsa koji se igra u utorak od 21 čas. Nema sumnje da će Zvezdaši širom Švajcarske, ali i iz Srbije i ostalih delova Evrope učiniti sve da nađu parče hartije koje bi im omogućilo prisustvo na utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
"Delije"

Sve ulaznice dostavljene klubu, oko 1.500, otišle su za najvernije navijače i rukovodstvo. Broj karata koji je dodeljen mnogo je manji od potražnje , prenosi Sportski žurnal.

U butiku "Delija" kraj severne tribine i na portirnici Sportskog društva Crvene zvezda istaknuti su natpisi da nemaju informacija oko ulaznica za utakmicu u Bern.

Ukoliko se nešto ne promeni utakmica neće biti odigrana pred punim tribinama i Zvezda će imati manju podršku u Bernu u odnosu kako bi bilo da su okolnosti redovne.

Portparol Jang bojsa Albert Staudenman ne vidi ništa sporno.

– Pravila UEFA navode da gostujućem timu pripada pet odsto od ukupnog kapaciteta stadiona. Mi smo im dali i više od toga! Zvezda je dobila šest odsto ulaznica – rekao je Staudenman.

– Dali smo dovoljno vremena našim navijačima za kupovinu ulaznica. Do petka smo prodali 24.000 karata. Ne razumem čemu uopšte ovolika priča o ulaznicama. Radimo sve isto kao i ostali evropski klubovi. Kao i Crvena zvezda – poručili su iz Berna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading