BAJERN dovodi na zimu NAJTALENTOVANIJEG EVROPSKOG TRENERA!

Sport

12.09.2017

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da će Karlo Anćeloti napustiti Bajern na zimu kako bi mogao da preuzme još uvek nepoznati klub u Kini raširila se brzo, ali je prava vest tek usledila pošto se priča da će Julijan Nagelsman iz Hofenhajma preuzeti Bavarce po odlasku iskusnog Italijana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nagelsmanova trenerska karijera ima astronomski uspon

Nakon poslednje prvenstvene utakmice protiv Hofenhajma i neočekivanog poraza Bajerna, Robert Levandovski je počeo sve glasnije da negoduje, a njemu je ubrzo odgovorio Karl Hajnc Rumeninge.

Očigledno da je jedan od problema u klubu i način na koji aktuelni trener Anćeloti vodi tim i da prljav veš iz svlačionice polako isplivava na površine.

Radikalan rez u vidu promene trenera na zimu bi mogao vrlo lako da usledi, a užarenu klupu Bajerna mogao bi da preuzme Julijan Nagelsman, trener koji ima tek 30 godina, ali je privukao pažnju evropske javnosti maestralnim vođenjem Hofenhajma u protekle dve sezone.

Nagelsman je i u izjavi za "Eurosport" otvoreno govorio o želji da preuzme Bajern jednog dana, kao i da su on i njegova porodica emotivno vezani za grad Minhen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading