(VIDEO) Dejan Čurović otišao u legendu na stadionu Vitesea: "Ti si DJ Superstar u raju!"

Autor:

Sport

17.08.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vitesea u petak uveče savladali su Zvole, a meč je protekao u znaku nedavno preminulog Dejana Čurovića. Bivši napadač Partizana punih šest sezona igrao je za klub iz Arnema i za to vreme stekao status legende kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Čurović

Vitese mu se pre i tokom jučerašnje utakmice odužio za sve ono što je pružio o 1994. do 2000. godine tokom kojih je na 109 utakmica postigao 41 gol.

U trenutku kada su igrači Vitesea i Zvolea izlazili na teren na tribini sa najvatrenijim navijačima Vitesea pojavio se veliki baner sa likom Dejana Čurovića i natpisom "Ti si DJ Superstar u raju", a pored terena se nalazio sto na kojem je bio njegov dres sa brojem 14. Pored toga, u 14. minutu utakmica je na kratko prekinuta, a svi navijači su ustali i aplauzom se oprostili od klupske legende.

Meču su prisustvovale Čurovićeva supruga i ćerka, kao i legende kluba poput Edvarda Sturinga, Marka van Hintuma, Nikosa Mahlasa, Džona Van den Broma, Martina Rojsera, Glena Heldera i Lea Behakera, koji je bio Čurovićev trener u sezoni 1996/97.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading