Zvezda pobedila Olimpijakos: Argentinac na korak od dolaska u Beograd!

Autor:

Sport

16.08.2019

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi argentinski krilni fudbaler Mateo Garsija bliži je prelasku u Crvenu zvezdu nego Olimpijakos, potvrdio je menadžer prvotimca Las Palmasa Branko Milovanović.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Garsija će, prema pisanju "Večernjih novosti", u toku noći između petka i subote doputovati u društvu menadžera Milovanovića na završne pregovore koje se prvenstveno odnose na visinu njegove plate.

Kako piše ovaj beogradski list, Garsiji je Olimpijakos ponudio za 30% veću platu nego što mu nude na "Marakanu", što je najveća prepreka koja stoji između Zvezde i igrača.

- Zvezda i Las Palmas su se dogovorili oko visine obeštećenja i sada je sve na ljudima sa Marakane da se dovovore oko plate - poručio je Milovanović.

Prema njegovim rečima, kao veliki navijač Crvene zvezde voleo bi da njegov igrač završi na "Marakani".

- Ja kao Srbin i navijač Zvezde od malena u situaciji kad mogu da biram da li da pomognem Zvezdi ili Olimpijakosu normalno je da sam naklonjen našem klubu. Mi iz Las Palmasa smo završili posao dogovorom sa Zvezdom, a sada je sve na igraču i upravi crveno- belih sa Marakane - rekao je Garsijin agent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading