Partizan ume sa Skandinavcima!

Autor:

Sport

17.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider norveškog šampionata Molde stiže u Humsku 23. avgusta, kada će sa Partizanom voditi prvu od dve bitke za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a tradicija je apsolutno na strani crno-belih, koji nikada nisu ispali od nekog tima iz Skandinavije.

RepublikaFoto: FK Partizan
Savo Milošević

Prvi rival kluba iz Humske sa severa Evrope bio je norveški Viking 1983. godine, koji je u dvomeču lagano savladan sa 5:1, koliko je bilo u Humskoj.

U ovom veku Partizan je čak šest puta odmeravao snage sa Skandinavcima. Padali su redom švedski Hamarbi i Đurgarden, finski Helsinki, norveški Tromzo 2012. godine, kada je izboren plasman u Ligu Evrope. Potom je usledio dvomeč sa nejakim Toršavnom, da bi prošle sezone pod Zoranom Mirkovićem stradao Nordsjeland. Ima li onda Molde čemu da se nada protiv srpskog osvajača Kupa? Bukmejkeri kažu da nema. Partizan je ubedljiv favorit u prvoj utakmici sa kvotom 1,75, dok je kvota na Norvežane čak 5,10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading