Srbija sa Lukom jaka kao stena!

Autor:

Sport

17.08.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektorsko-direktorski tandem Ljubiša Tumbaković i Vladimir Matijašević zasukali su rukave i krenuli u jednu od ključnih misija na putu Srbije do plasmana na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Proteklih dana boravili su u Londonu i uspešno realizovali posao oko povratka Luke Milivojevića (29) u nacionalni tim. Nacija je odahnula, pa će kapiten Kristal palasa prvi put posle 27. jula prošle godine nositi crveni dres sa ocilima na grudima.

Luka Milivojević

Da je napravljen odličan potez na radost svih fudbalskih zaljubljenika u našoj zemlji, smatraju i treneri Dragoslav Stepanović (70) i Ljubinko Drulović (50), koji za Srpski telegraf objašnjavaju šta će nekadašnji vezista Olimpijakosa, Anderlehta i Crvene zvezde doneti "orlovima".

GAZIĆEMO REDOM

Popularni Stepi, koji radi kao ambasador Ajntahta, kluba u kojem je stekao najveću trenersku slavu, za naš list naglašava da za srpski fudbal dolaze bolji dani.

- Milivojević je igrao odlično za reprezentaciju i svi smo bili na gubitku njegovim neigranjem za "orlove" u poslednjih godinu dana. On ima čvrst karakter i nepokolebljiv je, a kada mu nešto smeta, ne zna da prećuti. Javno je govorio o problemima sa bivšim selektorom i čim je Mladen Krstajić otišao s klupe, uklonila se prepreka za Lukin povratak. Igrač koji drži jednog solidnog premijerligaša vodiće Srbiju do plasmana na Evropsko prvenstvo, nemam dilemu. Mala smo zemlja i ne smemo da se odričemo takvih asova. Siguran sa da će Tumbaković prepoznati njegovu lidersku crtu - ističe Stepanović za Srpski telegraf.

LOGIČAN POTEZ

Nekadašnji selektor Srbije Drulović veruje da će vezni red nacionalnog tima biti značajno jači povratkom kapitena Kristal palasa.

- To što je Luka pristao da se vrati u reprezentaciju je potpuno očekivan i logičan sled događaja posle promene selektora. Jer u tandemu sa Nemanjom Matićem ili Nemanjom Maksimovićem Milivojević, ubeđen sam, doneće veliko iskustvo i kvalitet centralnom delu veznog reda. Luka bi mogao da bude istinski vođa "orlova", to je igrač kojeg bi svaki trener poželeo u timu - zaključio je selektor reprezentacije Uzbekistana do 23 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading