Saša Ilić u stručnom štabu kadetske reprezentacije Srbije!

Autor:

Sport

16.08.2019

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisalo se da bi mogao da pomogne Vladimiru Matijaševiću i Goranu Grkiniću sa mesta direktora zaduženog za mlađe kategorije, ali čini se da je Saša Ilić izabrao još bolju varijantu za budućnost srpskog fudbala: Da započne trenersku karijeru i to u stručnom štabu kadetske reprezentacije!

RepublikaFoto: fss.rs
Vladimir Matijašević i Saša Ilić

Fudbalski savez je potvrdio, legendarni igrač Partizana ubuduće će raditi sa igračima iz najbolje selekcije igrača rođenih 2003. i kasnije.

Jeste da će Iliću ovo biti prvo trenersko iskustvo, ali je u Humskoj toliko igrača tutorisao da ne sumnjamo da će se snaći u novoj ulozi. A imaće vala i svi ti momci šta da nauče od Saleta.

- Izuzetno smo zadovoljni što je Saša Ilić prihvatio našu ponudu i pridružio nam se u FSS. Vodili smo od starta vrlo korektne razgovore i videli i kod njega volju i želju da se posle igračke karijere posveti trenerskom poslu i svoje bogato fudbalsko i životno iskustvo prenese na klince koji treba da budu budućnost srpskog fudbala. Saša će odmah biti priključen stručnom štabu generacije 2003. u kojoj ima mnogo talentovanih igrača i od koje zaista puno očekujem - zadovoljno trlja ruke sportski direktor FSS Vladimir Matijašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading