Iz Lučana u Španiju!

Autor:

Sport

16.08.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će od ove sezone imati još jednog predstavnika u španskom fudbalu. Mladi reprezentativac Srbije Dragan Rosić u toku dana trebalo bi da potpiše ugovor sa članom Segunde, Almerijom. Golman lučanske Mladosti na taj način postaće saigrač bivšem štoperu Rada Nikoli Marašu, koji je stigao u Andaluziju na jednogodišnju pozajmicu iz Šavesa.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Rosić

Ne računajući Vladimira Stojkovića i Milana Borjana, član mlade reprezentacije sa Prvenstva u Italiji, bio je jedan od najboljih golmana Superlige u prošloj sezoni. Dobre odbrane u kontinuitetu pomogle su mu da podignu tržišnu vrednost i postane interesantna roba.

Bilo je i drugih zainteresovanih klubova, ali je Almerija bila najkonkretnija i u Lučane je poslala najbolju ponudu.

Saznanja MOZZART Sporta kažu da će na ime obeštećenja klub iz Dragačeva inkasirati oko 500.000 evra. To znači da će transfer Dragana Rosića u Almeriju biti jedan od najvećih u istoriji Mladosti iz Lučana.

Foto: Starsport
Dragan Rosić

Dragan Rosić je rođen u Užicu. Karijeru je počeo u Jedinstvu, odakle je 2016. godine stigao u Mladost. Napravio je odličan potez, pošto se u timu Nenada Milovanovića afirmisao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading