Trese se Madrid: Zidan odlazi iz Reala?!

Autor:

Sport

15.08.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan navodno bi mogao da dobije otkaz još pre početka La Lige, prenose engleski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Perez i Zidan

Naime, šuškanja postoje od početka pripremnog perioda, a sve je eskaliralo nakon poniženja koje im je servirao gradski rival - Atletiko Madrid.

Engleski "Independent" javlja da bi do razilaženja moglo da dođe jer Florentino Perez nije uspeo da održi obećanje, a koje je očigledno bilo deo prvobitnog paketa. Francuz je trebao "preko veze" da sredi transfer Pola Pogbe, ali se sve to izjalovilo:

- Zidan je Pogbi lično obećao da će ga dovesti u Madrid, a sada je zbog propalog transfera on ispao negativac - rekao je španski novinar Dijego Tores britanskom "Independentu" pa dodao:

- To je samo pojačalo nepoverenje koje Zidane ima prema Perezu. Za Zidanea, Pogba je temelj projekta koji želi izgraditi u Realu i njegovim ostankom u Mančesteru je sve ugroženo - rekao je Tores.

Sve je počelo pre mesec dana kada su ih jorgandžije "uništile" sa 7:3, a nakon toga su "šuškanja" polako počela da prerastaju u sve sigurnije informacije.

- Real je pokazao nedostatak organizacije, nedostatak fizičke spreme i manjak želje za pobedom. Mislim da oni imaju nekoliko ozbiljnih problema. Ovo je možda bila prijateljska utakmica, ali gledalo ju je 60 hiljada ljudi s tribina, trebali su da je shvate kao takmičarsku. Kad je Atletiko otišao na 2:0, Zidane nije mogao da promeni ništa, a nisu mogli ni igrači jer su izgledali neorganizivano i nezainteresirano. Mislim da Zidane neće izdržati još dugo kao trener Reala, možda koji mesec - pisao je tada Stjuart Robson u analizi za "ESPN" i izgleda da će biti u pravu i ranije od najsmelijih prognoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading