Zvezdaši, čuvajte žene stiže seks-predator Varda!

Autor:

Sport

16.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle plasmana u plej-of Lige šampiona Crvena zvezda je u potrazi za krilnim napadačem, potvrdio je to i sportski direktor Mitar Mrkela, a prvi pik kluba sa Marakane je problematični Egipćanin Amr Medat Varda (25)!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Amr Varda

On je nedavno bio u centru skandala u domovini pošto je izbačen iz reprezentacije neposredno pred Afrički kup nacija, i to zato što se nekoliko žena požalilo da im je slao poruke eksplicitno seksualne sadržine. To je u Egiptu smatra ozbiljnim društvenim prekršajem, pa se Varda našao na stubu srama zbog seksualnog uznemiravanja i odstranjen je iz tima.

POKRENUTA LAVINA

Lavina je pokrenuta kada se oglasila manekenka Meran Keler, koja je u nizu Instagram skrinšotova (koji su kasnije nestali sa interneta) obelodanila šta joj je Varda pisao i otkrila da je bio prilično navalentan rekavši joj da nema pojma ko je i da njega niko ne odbija. Nedugo zatim oglasila se i anonimna Meksikanka koja je tvrdila da ima seks-snimak sa krilnim napadačem i tu je Egipćanima postalo jasno da u svojim redovima imaju seksualnog predatora. Varda se uzalud pravdao da to nije bio on.

- Neko je nalepio moje lice na tuđu glavu, a video je postao viralan - izjavio je tada Varda.

Potom je otkriveno i da je 2017, dok je nastupao za portugalski Feirense, takođe upao u nevolje jer je seksualno uznemiravao žene. Po Solunu se šuška da je muvao i supruge saigrača iz PAOK, ali prljavi veš iz grčkog kluba još nije isplivao.

ŠANSA ZA POKAJANJE

Interesantno je da je na stranu problematičnog Varde stao najbolji egipatski fudbaler Mohamed Salah, koji je poručio da svako zaslužuje šansu za pokajanje.

- Žene moraju da se tretiraju sa poštovanjem. Ne bi trebalo da znači ne. Takve stvari jesu i moraju ostati svete. Međutim, takođe verujem da neko ko greši može da se promeni nabolje i da ne mora nužno da završi na giljotini. Moramo dati ljudima priliku da budu bolji, da ih usmeravamo i edukujemo - poručio je Salah.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading