BOMBA: Branislav Ivanović se vraća u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

15.08.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsećamo da je Ivanović bio povezivan sa Zvezdom na početku prelaznog roka.

RepublikaFoto: Tanjug/FILIP KRAJINČANIĆ
Branislav Ivanović

Ovu vest su objavili ruski mediji pozivajući se na izjavu fudbalskog komentatora Genadija Orlova, koji je rekao da se nekadašnji kapiten Srbije dogovorio sa čelnicima Zvezde i dao im obećanje da će na kraju sledeće sezone preći u redove crveno-belih.

- Srbi insistiraju da se Ivanović vrati u Srbiju i završi svoju karijeru u Crvenoj zvezdi. On im je obećao da će najverovatnije to i uraditi, ali nije zvanično pričao o tome. Branislav je oduvek želeo da završi karijeru u rodnoj zemlji, on sam je pričao o tome - rekao je Orlov.

Ipak, sve zavisi od toga koliko još dugo nekadašnji reprezentativac planira da igra, odnosno, možda to čak i ne bude na kraju sledeće sezone.

- Možda, ako sve bude prošlo dobro, ostane još jednu sezonu u Zenitu. Ali najvažnija stvar je to da ga Srbi zovu da karijeru završi kod kuće i Ivanović to lično želi. Tamo je počeo i tamo želi da završi. Sve zavisi od povreda, kako će igrati i da li će naći zamenu. Zenit ga neće pustiti tek tako - poručio je Orlov.

Bane se povezivao sa Crvenom zvezdom i na početku letnjeg prelaznog roka, ali je ta ideja brzo pala u vodu.

Na kraju sledeće sezone to nije nemoguće, jer mu 30. juna 2020. godine ističe ugovor sa Zenitom, što znači da će biti slobodan igrač i može bez obeštećenja da pređe u drugi klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milivoj

15.08.2019 19:51

Pa objektivno on je već i sada star za potrebe Zvezde a do sledeće godine Zvezda će verovatnio da nabavi nekog mlađeg, bržeg, perspektivnijeg. Ivanović može da pojača, Partizana, Vojvodinu, Radnički i sl.