Bavarci će u napadu imati tandem iz selekcije vicešampiona sveta!

Autor:

Sport

14.08.2019

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern je dogovorio dolazak Ivana Perišia iz Intera na jednogodišnju pozajmicu, sa pravom otkupa, a njemu bi mogao da se pridruži kolega iz hrvatske reprezentacije koja je stigla do finala Mundijala u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna

Mario Manndžukić je na izlaznim vratima Juventusa i pitanje je dana kada će razdužiti crno-beli dres. Za njega je bio zainteresovan Mančester Junajted, ali je prelazni rok u Engleskoj okončan, pa je taj transfer otpao.

Novi trener "stare dame", Mauricio Sari, ne računa na iskusnog centarfora, a nemački i italijanski mediji prenose informaciju da je za njega zainteresovan šampion Nemačke, minhenski Bajern. Glavni razlog za angažovanje iskusnog strelca je to što trener Kovač na raspolaganju, od špic igrača, ima samo Roberta Levandovskog, pa ima prostora za još jednog centarfora.

Mandžukić je već igrao za Bavarce dve sezone, posle je otišao u Atletiko, pa u Juventus. U dresu Bajerna postigao je 48 golova na 88 odigranih mečeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading