(VIDEO) Mažić nije svirao čist crveni karton!

Autor:

Sport

14.08.2019

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja situacija viđena je na utakmici između Šangaja i Tijanđin Teda koja je odigrana u okviru 23. kola kineske Superlige sastali su se ekipe Šangaja i Tijanđin Teda koju je sudio srpski arbitar Milorad Mažić. Igrao se 62. minut kada je napadač gostujuće ekipe, Sandro Vagner faulirao golmana protivničke ekipe nesmotrenim potezom.

Milorad Mažić

Opasna igra je lako mogla ozbiljnije da povredi čuvara mreže Šangaja, a visoko podignuta noga neumoljivo podseća na "Maj geri" potez. Milorad Mažić je odlučio da Nemcu progleda kroz prste i dodeli mu samo žuti karton.

Šangaj je lako izašao na kraj sa protivnikom. Utakmica je završena rezultatom 5:1, u strelce je uspeo da se upiše i Marko Arnautović, Austrijanac srpskog porekla. Počasni pogodak za Tijanđin postigao je upravo Vagner, koji može da bude zahvalan Mažiću zbog toga što utakmicu nije završio pre njenog kraja.

Šangaj je stigao do pobede nakon serije nerešenih rezultata i sada se nalazi na drugom mestu tabele, dok je Tijenđin na osmoj poziciji šampionata Kine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading