Vitolo razlog tužbe Sevilje protiv Atletika

Autor:

Sport

12.09.2017

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Vitolo je razlog što će Sevilja da uputi tužbu protiv madridskog Atletika, smatrajući da su "jorgandžije" nelegalno uzele fudbaler tokom letnjeg prelaznog roka.

RepublikaFoto: instagram.com/vitolomperez20
Dao srce drugom klubu: Vitolo

Atletiko je aktivirao otkupnu klauzulu za Vitola u iznosu od 37,5 miliona evra, ali u Sevilji ističu da je španski krilni napadač potpisao produžetak ugovora kojim je ta stavka postala nevažeća.

Sevilja tvrdi da je sa 27-godišnjim fudbalerom dogovorila sve uslove nove saradnje i da se ne može jednostrano prekršiti, pa su klupski advokati već pokrenuli spor na sudu.

Klub sa Visente Kalderona uprkos zabrani FIFA oko registrovanja igrača doveo je Vitola, ali ga i prosledio na pozajmicu u matični Las Palmas do narednog januara kada ističe kazna.

Vitolo je četiri sezone proveo u Andaluziji, baš od dolaska iz Las Palmasa, i za to vreme je osvojio tri titule Lige Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading