KROZ TUNEL PAKLA DO LŠ: Švajcarci se tresu - Nek se spremi Sulejmani!

Autor:

Sport

14.08.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda hrabro gleda ka Ligi šampiona! Švajcarski "Blik" posvetio je tekst sa naslovom "Jang Bojsi moraju kroz tunel pakla do Lige šampiona" duelu njihovog šampiona sa Crvenom zvezdom u plej-ofu za ulazak u evropsku elitu.

RepublikaFoto: youtube.com/Not Not
Tunel koji vodi do "Marakane"!

Oni naglašavaju da je ovo duel sa istorijom i da već od prolaska kroz tunel stadiona „Rajko Mitić“ do terena, fudbalere ekipe iz Berna očekuje pakao.

- Kroz taj grafitima ocrtani betonski tunel, Bojsi će morati na teren. Ali, tek kada izađu na travu, biće vruće. I zbog navijanja i zbog pirotehnike- piše "Blik".

"Blik" podseća i na to da Jang Bojsi imaju igrača poreklom sa Kosova i Metohije Miralema Sulejmanija, koji je igrao za najvećeg rivala Crvene zvezde, što će dodatno začiniti atmosferu u utorak 27. avgusta.

Naznačeno je i to da se ni Zvezda ni Kopenhagen nisu proslavili u "nedopustivoj močvari Parkena" i da je samo sreća odlučila konačnog pobednika. Ipak, izdvojen je golman Zvezde Milan Borjan kao junak i verovatno najveći adut Zvezde u ovom dvomeču.

Srpski šampion se karakteriše kao veoma čvrst i disciplinovan tim, predvođen odličnim, a ne tako poznatim trenerom Vladanom Milojevićem, koji nikada ne odustaje, što je najbolje naučio Red Bul Salcburg upravo u plej-ofu prošle sezone.

Na kraju teksta, podseća se na najslavnije vreme crveno-belih, evropsku i svetsku titulu 1991. koju je osvojio "tim koji je bio reprezentacija velike Jugoslavije sastavljen od savršenih igrača na svim pozicijama".

Sadašnji tim Zvezde, završava "Blik", ima dve uzastopne titule šampiona Srbije i favorit je za treću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading