Poslednji pozdrav omiljenom Zemuncu

Autor:

Sport

14.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lav je ispraćen na večni počinak dostojanstveno, onako kako je i igrao tokom 15 godina karijere, bez mrlje. Dejan Čurović (51) sahranjen je na Novom bežanijskom groblju u Beogradu u prisustvu neutešnih članova porodice, mnogobrojnih prijatelja i fudbalskih saradnika omiljenog Zemunca. Popularni Ćure, koji je preminuo pre tri dana usled infekcije koja mu je napala organizam nakon lečenja leukemije hemioterapijom, zaslužio je da mu počast odaju klubovi u kojima je ostavljao srce na terenu, baš kao pravi lav. Zemun, Partizan, Vitese i Groningen oprostili su se od sjajnog golgetera, čija je smrt šokirala Evropu.

RepublikaFoto: Vitese
Sahrana Dejana Čurovića

Dejanovoj sahrani, između ostalih, prisustvovali su nekadašnji saigrači iz Humske Branko Brnović, s kojim je bio kum, Savo Milošević i Albert Nađ, kao i Ljubiša Tumbaković, Ivica Kralj, Ivica Iliev.

Najveću slavu Čurović, poznat kao sportista koji nikada ni tokom, a ni po završetku karijere nije okusio alkohol i koji je obožavao da zapeva u zemunskim restoranima na Dunavu, doživeo je u klubu iz Arnema. Nadimak mu je bio DJ Superstar, što je čast koju u Holandiji dobijaju fudbaleri koji drže glavnu reč u svlačionici.

RepublikaFoto: Vitese
Tekst potpisa

Dejan je obožavao tenis i u dvorištu porodične kuće u Zemunu u kojoj je odrastao napravio je nedavno teren sa reflektorima. Nažalost, nije dočekao da na njemu uživa.

RepublikaFoto: Vitese
Saigrači iz Partizana neutešni... Tomić, Milošević, Brnović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading