Vučelić "poludeo" zbog kazne UEFA: Donald je sam sebe nazivao ciganinom!

Autor:

Sport

13.08.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić ogorčen je na odluku Evropske kuće fudbala (UEFA) da kazni crno-bele sa dve utakmice igranja na domaćem terenu bez prisustva publike.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić

Kao grom iz vedra neba u ponedeljak je u popodnevnim satima stigla ova nepopularna odluka iz Niona, koja je umnogome poremetila planove za nastavak sezone.

Na dušu crno-belih osim isticanja zastave sa keltskim krstom na tribinama ide na dušu i vređanje nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde, a sada veziste Malatije Mičela Donalda.

Vučelić kaže da i sam holandski fudbaler nazivao sebe "Ciganinom".

- Neosnovano! Ponašanje navijača nije imalo rasnu i etničku osnovu. "Grobar"i i "Cigani" - nazivi navijačkih grupa. Zamislite, Legionare bi u Nionu mogli da podvedu i pod Crna legija. I Donald je sam sebe nazivao ciganinom. A to skandiranje, rekoše mi da je trajalo svega 20 sekundi prilikom zagrevanja - naveo je Vučelić za Sportski žurnal. 

Kada je reč o keltskom krstu, Vučelić je imao antropološko objašenjenje.

- Ne znam za to. Ljudi, jedno istraživanje kazuje da na našim prostorima ima više keltskih gena nego turskih... Što se tiče brzine odluke, kao da je zasedao odbor za hitna pitanja. Da smo u teorijama zavere, svašta bi pomislili. Na sreću, nismo. Ali, sad se bojim. Videli ste suđenje protiv Turaka - naveo je Vučelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mihajlo pravnik

13.08.2019 10:38

Vucelic cuveni udbaski antropolog ! Ha, ha,ha...