Vuletić "grmi" posle odluke UEFA: Kazne nas zbog pi*ko ciganska, NEKO NAS NE ŽELI U EVROPI!

Autor:

Sport

13.08.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić nije mogao da ostane bez komentara na vest o kazni crno-belih od strane UEFA zbog koje će naredna dva meča u Humskoj igrati pred praznim tribinama.

RepublikaFoto: Starsport
vladimir Vuletić

- Ovo je prvi put da je tako brzo odlučeno i reč je o specificnom nerazumevanju pojma rasizam. Jedino što je prijavljeno je skandiranje Donaldu "p.... ciganska", a podsetio bih da kapiteni Zvezde često pevaju "Mi smo cigani, najjači smo najjači - rekao je Vuletić.

Kako ističe isti izvor, Vuletić je bio besan zbog odluke Uefe...

- Fudbalski klub Partizan je nastao na tekovinama antifašizma i antirasizma. U prvih 11 protiv Malatije igrali su tamnoputi igrači Sadik i Suma, a u drugom je ušao igrač žute rase Takuma Asano. Jednom takvom klubu nametnuti rasizam može samo maliciozna organizacija sa namerom da se obračuna sa Partizanom pre nego što se njegovi protivnici na terenu obračunaju sa njim. Moje je mišljenje da postoji jasno definisana tendencija da Partizan ove godine ne igra Ligu Evrope - dodaje potpredsednik Partizana za "Večernje novosti".

Sledi žalba.

- Partizan će odmah uložiti žalbu, ići ćemo na žalbeni postupak i dok on ne bude završen ova se kazna ne može smatrati pravosnažnom - zaključio je Vuletić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading