(VIDEO) "Delije" već okupirale Kopenhagen, "grmi" pesma navijača Zvezde!

Autor:

Sport

13.08.2019

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 20 časova na stadionu Parken igraju revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv šampiona Danske, Kopenhagena. Prvi susret na stadionu Rajko Mitić završen je remijem 1:1.

RepublikaFoto: Republika
Delije

Oduvek se znalo da Crvena zvezda ima podršku svojih navijača u bilo kom delu sveta, a posle teškog prvog meča u Beogradu, "Delije" su odlučile da u velikom broju podrže svoje ljubimce na stadionu Parken. O tome govori i snimak sa Trga "Gammeltorv" u Kopenhagenu, gde se orila pesma kao zagrevanje za utakmicu...

Treba dodati i to da su "delije" na zvaničnoj stranici objavili da je okupljanje navijača zakazano na istom ovom Trgu za utorak u 16 časova.

Takođe, preostali kontigent karata, navijači mogu kupiti na dan utakmice, po ceni od 20 evra u hotelu Imperijal (ulica Vester Farimagsgade 9) u periodu od 13 do 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading