Milojević svestan situacije: Teško da će Kopenhagen odstupiti, izostanak Bena i Marina ne sme biti izgovor!

Autor:

Sport

12.08.2019

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde uoči sutrašnjeg revanša protiv Kopenhagena u kvalifikacijama za Ligu šampiona rekao je da danski tim ima blagu prednost zbog rezultata u Beogradu (1:1), ali da još ništa nije rešeno.

RepublikaFoto: Dražen Ostojić
Vladan Milojević

- Rezultat iz prve utakmice daje prednost Kopenhagenu, zbog tog gola u gostima, ali u svakom slučaju mi smo se spremili da odigramo hrabru, mušku utakmicu. Teško je davati neke procene, ali ostaje nam još 90 minuta protiv izuzezetnog kvalitetnog protivnika sa iskustvom Lige šampiona- rekao je Milojević na konferenciji za medije u Kopenhagenu.

On je rekao da ne očekuje drugačiji pristup rivala, s obzirom na "pozitivan rezultat".

- Nema tu nekih tajni, i sa jedne i sa druge strane. Znate koliko cenim kolegu Solbakena, on je ovde napravio prepoznatljiv stil i teško da će od njega odstupiti- rekao je Milojević.


Zvezdin trener nije hteo da priča o suđenju, a kada je u pitanju izostanaka Milana Pavkova i Bena rekao je:

- Čim nekih igrača nema sigurno da vam to otežava, ali to ne sme da bude izgovor ili alibi. Verujem u svoje igrače, kao što su govorile starije kolege najbolji igrač je zdrav igrač. Imam veliko poverenje u sve igrače- poručio je Milojević.

Na pitanje da uporedi duel sa prošlogodišnjim protiv Trnave, takođe posle 1:1 u Beogradu, Milojević je istakao da je teško da postoje dve iste utakmice.

- Mi moramo da postignemo gol, to je sigurno, mislim da nema sličnih utakmica, ali znam da ćemo dati maksimum- zaključio je Milojević.

Utakmica između Kopenhagena i Crvene zvezde igra se ovog utorka od 20 sati na Parken stadionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading