Gest za poštovanje: Bivši fudbaler Partizana finansirao mural posvećen legendarnom Saši Iliću!

Autor:

Sport

12.08.2019

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada igrač Čukaričkog, Miroslav Bogosavac dao je svoj doprinos u finansiranju murala nekadašnjem kapitenu crno-belih Saši Iliću.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić

Pre nekoliko dana u beogradskom naselju Borča, gde je oddrastao Ilić, osvanuo je mural sa njegovim likom.

To je urađeno na inicijativu nekoliko lokalnih navijača Partizana, ali je finansiranje akcije preuzeo Bogosavac, koji je pre prelaska u Čukarički pre dve i po godine igrao sa Ilićem u Partizanu.

- Istina je, pomogao sam prilikom pravljenja murala Saši Iliću i ponosan sam što sam deo te lepe priče. Čim su me momci iz Borče kontaktirali, inače se poznajemo i u dobrim smo odnosima, prihvatio sam istog trenutka - potvrdio je Bogosavac u razgovoru za Telegraf.

Kako je naveo, skoro dve decenije stariji Ilić mu je mnogo pomogao tokom prve sezone u Partizanu i na ovaj način je želeo da mu se oduži.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Bogosavac

- Saša je meni mnogo pomogao u karijeri i želeo sam bar nekim gestom da uzvratim. Sale je legenda Partizana, ostavio je neizbrisiv trag u klubu, koji je i meni u srcu i zaslužio je taj prelepi mural - rekao je Bogosavac.

Bogosavac je prošao mlađe kategorije Partizana u koji je kao 12-godišnjak prešao iz Sirmijuma (Sremska Mitrovica). Profesionalni ugovor je potpisao na leto 2013, ali je odmah prosleđen na pozajmicu u Teleoptik.

Šansu u prvom timu dobio je kod trenera Ivana Tomića koji ga je "bacio u vatru" već na prvom prolećnom derbiju u februaru 2016. godine, ali je kraj iste godine napustio klub i prešao u Čukarički jer nije bio po ukusu tadašnjeg šefa stučnog štaba Marka Nikolića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading