Zvezda poslala vunderkinda na pozajmicu u Valensiju i zaradila 800.000 evra!

Autor:

Sport

12.08.2019

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani ofanzivni vezista Crvene zvezde Luka Velikić i zvanično je prešao u Valensiju na jednogodišnju pozajmicu.

RepublikaFoto: Republika
Marakana

Slepi miševi će Crvenoj zvezdi platiti 800.000 evra za pozajmicu, dok će na kraju sezone imati mogućnost da otkupe igrača za sumu od 1.000.000 evra.

Talentovani fudbaler i član omladinske selekcije Srbije je u prošloj sezoni bio član omladinskog tima Crvene zvezde. Reč je o krilnom fudbaleru koji je odigrao svih šest mečeva za crveno-bele u Ligi šampiona za mlade. Imao je nekoliko zapaženih partija. Posebno protiv Napolija u Beogradu.

Velikić je ovog leta išao na Valensijin kamp, gde je uspeo da uveri čelike španskog kluba u svoj potencijal. U narednih godinu dana će pokušati da zadovolji apetite sportskog sektora Valensije i zasluži ostanak na Mestalji. U tom slučaju bi srpski šampion dobio dodatnu finansijsku inekciju.

Mladi fudbaler je stasao na pomoćnim terenima stadiona Rajko Mitić, a ugovor sa Crvenom zvezdom mu istič u julu 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading