Kavani ide u Inter, ali ne iz Milana!

Autor:

Sport

12.08.2019

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urugvajski fudbaler Edinson Kavani odlučio je da po isteku ugovora sa Pariz Sen Žermenom ne produži saradnju, već da napusti Evropu i okuša sreću u američkoj MLS ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Edinson Kavani

Iskusni napadač (32) je već šest godina u klubu sa "Parka prinčeva" i za vreme mandata u prestonici Francuske imao je brojne ponudu od najačih evropskih klubova, ali ih je ostavljao po stranu ostajući veran dresu "svetaca".

Ugovor mu ističe narednog leta, tada će imati već 33 godine pa je rešio da je to idealan trenutak za odlazak u SAD, a njegov naredni klub biće Inter iz Majamija.

Klub sa Floride je osnovan pre godinu i po dana, a nova sezona u američkoj MLS ligi biće mu prva u ovom rangu takmičenja.

Inter Majami se nalazi u vlasništvu Dejvida Bekama i grupe biznismena iz svih krajeva sveta. 

Kavani je sa PSŽ-om osvojio pet titula šampiona Francuske i još 13 trofeja u ovoj državi, ali mu je najvažniji - pehar Lige šampiona uvek izostajao i ova sezona mu poslednja prilika da to učini.

Reprezentativac Urugvaja je pre Parižana igrao za Napoli, Palermo i Danubio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading