Milošević o greškama u sastavu, Asanu i gostovanju Malatiji!

Autor:

Sport

12.08.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević istakao je u Jutarnjem programu RTS da nije zadovoljan jučerašnjim remijem u Kruševcu, te da je krivica za to isključivo njegova.

RepublikaFoto: FK Partizan
Savo Milošević

- Očigledno nisam uspeo da dovoljno motivišem ekipu. Sastav koji sam izveo s ciljem da odmorim igrače nije urodio plodom. Krivica je samo moja. Bilo je tu nekih objektivnih opravdanja, poput velike vrućine, ali ja tražim greške u nama. Dobro je da se to desilo sad - istakao je strateg "crno-belih" koji se potom osvrnuo i na meč sa Malatijom.

- Bila je to jedna od najboljih utakmica koje smo odigrali, ali moraćemo još bolje u Turskoj ako želimo da prođemo. Videlo se da Igrači mogu mnogo ako izvuku svoj maksimum. Na nama je da to ponovimo i odigramo bar malo bolje.


- Atmosfere u revanšu se ne plašim. Ne postoji mnogo mesta koji prave jaču atmosfetru od srpske. To se dešava van terena, a ono što se odvija na njemu samom mi nismo ekipa koja se brani, nećemo se povući niti imamo profil igrača koji to može da sprovede u delo - kazao je Milošević.

Govoreći o novom pojačanju Takumi Asanu istakao je oprez i strpljenje.

- Trebaće mu nekoliko nedelje da uđe u ritam gde bi mogao da igra celu utakmicu. I ovo je za mene izneneđenje što je izdržao protiv Malatije i Kruševcu. Očekujemo mnogo od njega, on može da podigne nivo cele ekipe. Moj posao je da mu dosta pomognem. Mnogo više imamo posla sa astrancima kako bismo premostili jezičku barijeru i prevazišli period adaptacije. Normalno je da mu pomažemo da se što pre navikne na uslove ovde.

Milošević se osvrnuo i na svoj mandat u Partizanu koji traje već pet meseci.

- Dosta toga se promenilo od mog dolaska u martu. Ne samo po pitanju igračkog kadra, već i prema odnosu prema igri. Vide se pomaci, čak i golim oko. Ovo nije limit Partizana, ekipa može mnogo više od ovoga. Mi u Srbiji kada se rešava dobar deo sezone neophodan nam je rezultat, pa ne može da se bavimo poboljšanjem igre koja će biti dopadljiva ljudima. Fokusirali smo se na brzinu, bez koje se ne može u Evropu. Zahtevam maksimalan rad i voljan momenat, a imao sam sreće jer sam naišao na ekipu koja brzo prihvata rezultate i sprovodi u delo - zaključio je legendarni fudbaler u jutarnjem programu javnog servisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading