Megvajer blista: Sjajan početak, da Old Traford bude naša tvrđava!

Autor:

Sport

11.08.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda su u velikom derbiju prvog kola Premijer lige pobedili Čelsi sa 4:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Debi iz snova... Hari Megvajer

Bila je to odlična utakmica na premijeri na "Old Trafordu" sa dosta golova i prilika na obe strane, a tim Olea Gunara Solskjera je pokazao zavidnu efikasnost.

Čelsi je imao svoje prilike, nije ih iskoristio za razliku od domaćina koji je prvi gol postigao sa bele tačke, a posle toga još tri posle tri brze kontre.

Hari Megvajer je debitovao u timu Junajteda, reklo bi se da je ispunio prvi zadatak jer se mreža Davida de Hee nije zatresla, ali očigledno je da će mu trebati vremena da se uigra sa saigračima u poslednjoj liniji.

- Ovo je sjajan start, kako za tim, tako i za mene. Imali smo malo sreće u prvom poluvremenu, ali nu drugom smo konačno ličili na sebe. Bio mi je ovo prvi meč na Old Trafordu, razumljivo je što sam bio nervozan. Gubili smo loptu u opasnim pozicijama. U drugom smo je dobro prenosili napred, a zna se koliko je naša trojka u napadu ubitačna - kaže Megvajer.

Kaže da zna šta ga očekuje.

- Junajted je na svom terenu prošle godine imao svega dva meča bez primljenog gola. Moramo naš stadion da pretvorimo u tvrđavu. Bilo je dobro, imao sam svega nekoliko dana treninga sa momcima. Biću i spremniji i bolji", poručio je Megvajer.

S druge strane, Frenk Lampard je bio jako nezadovoljan.

- Četiri greške, četiri gola. Moramo biti samokritični. Kontrolisali smo prvo poluvreme, ali smo imali loš izbor odluka. Trebalo je da vodimo na poluvremenu. Lakše im je bilo da igraju sa 2:0 ili 3:0. Imaju brzinu u napadu, i pustiti ih da vam se nađu iza leđa i utrče u prostor je ubitačno. Naučićemo neke lekcije, ne mogu se ovakve greške praviti na ovom nivou - rekao je Lampard.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading