(VIDEO) Kopenhagen huška svoje navijače: Hajde da nadmašimo "delije"!

Autor:

Sport

11.08.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće ovog utorka u Kopenhagenu na revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a po poslednjim najavama srpskog šampiona sačekaće pun stadion u Danskoj.

RepublikaFoto: Republika
Koreografija "delija" na meču protiv Kopenhagena

Delije su napravile odličnu atmosferu u prvom duelu, bilo je 1:1, a sada će se sve karte baciti na revanš, pošto je tim Vladana Milojevića penalom ispustio vođstvo.

- Igrači će naravno biti u belom, sada želimo da ohrabrimo sve navijače da dođu u ovoj boji na meč protiv Crvene zvezde u utorak, treba da pokažemo da i naš domaći teren ume da napravi nešto posebno u evropskim utakmicama u Kopenhagenu - navodi se na sajtu kluba.

Takođe, očigledno je da su Danci bili impresionirani ambijentom koji su "delije" priredile, barem po zvaničnim snimcima kluba. Takođe, klub je najavio veliku koreografiju navijača, uz dodatak da je ostalo samo još oko 1.000 mesta na tribinama.

Biće još malo karata samo i za "delije", ostatak će se prodavati na dan meča od 13 do 17 časova u hotelu Imperijal u glavnom gradu Danske, a cena je 20 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading