Dvojac uhapšen ispred kuće Mesuta Ozila!

Autor:

Sport

11.08.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri londonskog Arsenala Mesut Ozil i Sead Kolašinac nisu otputovali u Njukasl na meč prvog kola novog izdanja Premijer lige zbog istrage koja se vodi u vezi sa napadom na njih dvojicu, a londonska policija je nedavno objavila da su dve osobe uhapšene zbog tog slučaja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesut Ozil

Dvojac nije igrao ni na pripremnim utakmicama pred start sezone, ali su reprezentativac Nemačke i Bosne i Hercegovine trenirali sa ostatkom „Tobdžija.“

Kako prenosi britanski Gardijan, dvojica muškaraca uhapšena su zbog sukoba sa policijom ispred Ozilove kuće u Londonu, u petak uveče, a obojica su turske nacionalnosti. Dvojica muškaraca naći će se pred sudom šestog septembra.

- Dobrobit naših igrača nam je glavni prioritet – razgovaramo Mesutom i Seadom i dogovorili smo se da ne nastupe u prvom kolu. Komuniciramo sa policijom i pokušavamo da im olakšamo istragu što je moguće više - navodi se u zvaničnom saopštenju Arsenala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading