Kejn egzekutor, Totenhem posle preokreta bolji od Vile!

Autor:

Sport

10.08.2019

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema ostvarili su pobedu u prvom kolu Premijer lige Engleske.Izabranici menadžera Maurisija Poćetina uspeli su da načine preokret i savladaju ekipu Aston Vile sa 3:1 (0:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn i Erik Lamela

Bio je to težak meč za domaći tim, dugo je odbrana Aston Vile odolevala, a samo zahvaljujući dobrim odbranama Uga Ljorisa gosti iz Birmingema nisu stekli veću prednost u prvom poluvremenu.

Aston Vila je povela u devetom minutu preko Džona Mek Gina. Bio je to odličan dubinski pas, Mek Gin je prihvatio loptu, oslobodio se protivnika i poslao je u levi donji ugao gola londonske ekipe.

Totenhem je zaigrao bolje u nastavku meča, od 65. minuta u igri je bio i Kristijan Eriksen koji je meč počeo kao rezerva, a koncentracija odbrane Aston Vile popustila je u 73. minutu.

Na jednu odbijenu loptu posle duge akcije Totenhema, natrčao je novajlija Ndombele i preciznim udarcem sa 18 metara izjednačio na 1:1.

Četiri minuta prek kraja, posle nove gužve pre golom gostiju, Hari Kejn je bio na pravom mestu i tako doneo prednost Totenhemu.

Isti igrač je u poslednjem minutu susreta postigao još jedan gol. Musa Sisoko mu je dodao loptu, a Kejn je sa ivice kaznenog prostora pogodio levi donji ugao gola Toma Hitona za konačnih 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading