Pavkov na specijalnom tretmanu, evo kad će biti poznato da li igra u Danskoj!

Autor:

Sport

10.08.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još je neizvesno da li će napadač Crvene zvezde Milan Pavkov biti u konkurenciji za duel protiv Kopenhagena u Danskoj, ali se čini veliki napori ne bi li si heroj "delija" osposobio za najvažniji meč u ovom delu sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov

Pavkov je doživeo povredu mišića zbog koje je zamenjen na poluvremenu prvog meča gde je bio jedini strelac u redovima crveno-belih.

S obzirom na rapturu mišića i blizinu duela sa Dancima, Pavkovu je ubrizgana krvna plazma, što je poseban metod koji bi jedini mogao da bude plodnotvoran u ovoj prilici.

- Primena regenerativne medicine kod sportskih povreda, daje odlične rezultate. Može se primeniti kod svih vrsta tendinopatija kao i kod parcijalnih ruptura, ligamenata, tetiva i mišića. Profesionalnim sportistima, ovakva terapija omogućava brži povratak na teren. Ono što je posebno važno je činjenica da se od strane Svetske anti – doping agencije ne tretira kao doping - navodi se na sajtu medicinske kuća koja se bavi i sportskim povredama.

Ukoliko Vladan Milojević ne bude mogao da računa na Pavkova, jedini izbor za poziciju napadača biće mu Ričmond Boaći, koji se uprkos golovima u kvalifikacionim mečevima protiv Suduve i Helsinkija nije istakao zavidnom formom.

Meč između Zvezde i Kopenhagena igra se u utorak od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading