Bruka za sva vremena: Milan igra prijateljski meč u lažnoj šiptarskoj državi!

Autor:

Sport

10.08.2019

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Milana stigli su na tzv. Kosovo kako bi odigrali prijateljski meč protiv Feronkelija na stadionu "Fadilj Vokri".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana

Sportska vest dana, nedelje, meseca, vrlo verovatno i godine na Kosovou je gostovanje slavnog Milana na teritoriju južne srpske pokrajine gde će, od 20.45 sati, odigrati prijateljsku utakmicu protiv šampiona samoproglašene države Kosova, Feronikelija.

Dolazak "rosonera" u Prištinu potvrđen je početkom prethodnog meseca, od tada se među ljubiteljima fudbala na Kosovu rasplamsala euforija, a redovi pred stadionom "Fadilj Vokri" najbolje svedoče o tome koliko interesovanje vlada da se na delu vidi višestruki evropski šampion.

Klub iz Glogovca osnovan je 1974. godine, takmiči se u najjačem rangu lige samoproglašene države Kosovo, tri puta je bio šampion Superlige, a poslednju titulu osvojio je u prošloj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luiggi

11.08.2019 14:07

A među njima i jedan Srbin igrao