Vuletić žestoko odbrusio Biniću zbog Asana!

Autor:

Sport

10.08.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Dragiša Binić prokomentarisao dovođenje i prvi nastup u crno-belom dresu Japanca Takume Asana odmah se nakon toga oglasio i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Legenda Crvene zvezde je "podigla prašinu" izjavom o najzvučnijem pojačanju Partizana ovog leta.

- Asana sam gledao i ranije, ništa posebno. Mene nije impresionirao ovom utakmicom. Nedovoljno tehnički obučen i dekoncentrisan u situaciji ‘jedan na jedan’. Kao i njegovi sunarodnici, specifične je građe, limitiran za ozbiljan fudbal. Budimo realni: da nešto vredi, ostao bi i igrao u sređenijem svetu – rekao je, između ostalog, Dragiša Binić.

Zbog toga je stigla reakcija iz Humske, tačnije od strane potpredsednika Partizana VladimiraVuletića, koji je u izjavi za HotSport oštro odgovorio nekadašnjem Zvezdinom asu.

– U paničnom strahu kako opravdati najskupljeg igrača u istoriji fudbala na ovim prostorima, interkontinentalnog ‘idi mi – dođi mi napadača, latio se, ničim izazvan, Dragiša Binić da ocenjuje igrače Partizana. U svojoj oholoj taštini neznanja i neukosti, sebi, sa mesta člana Izvršnog odbora FSS zaduženog za regularnost takmičenja, on dozvoljava da se bavi performansama igrača jednog kluba – počeo je Vuletić.

– On ne radi ono što mu je nadležnost – pa do danas, još u martu izglasana Radna grupa za uvođenje VAR tehnologije nije ni otpočela sa radom i liči da nikad neće – naglasio je potpredsednik crno-belih

Vuletić je posebno apostrofirao reči Binića da je nedavno pričao sa Marčelom Lipijem, koji je navodno radio sa Asanom, i za koga je Italijan rekao da nikada ne bi u njegovom timu bio ni među rezervama.

– On se, u velikom naporu kognicije, bavi razlikovanjem sinonoma "brz" i "hitar" isto koliko bi razlikovao termine "glup" i "neinteligentan". On baštini tradiciju izmišljanja nekih medijskih poslenika, pa ističe kako je Marčelo Lipi (koji je radio kao trener u Kini) tvrdio da je Asano (Japanac koji nikad nije igrao u Kini) toliko limitiran "da ga nikad ne bi video ni u rezervama svog tima, ali je morao da ga zbog marketinga ubacuje" - zaključuje Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading