Dinamo odbio "brdo love" od Bajerna , Evertona i Junajteda, čeka još veću ponudu za Olma!

Autor:

Sport

10.08.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre neki dan na Maksimiru je održan sastanak, a Dinamo je odbio ponude Evertona, Mančester junajteda i Bajerna za Danija Olma! Te cifre su iznosile od 25.000.000 do 28.000.000 evra. Klub s Old Traforda ponudio je 25.000.000, a Everton i Bajern 28.000.000.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dani Olmo

- Prelazni rok u Engleskoj je završen, dakle na tu temu više neće biti informacija, ali ostaje priča s Bajernom - ističe menadžer Olma, Endi Bara.

Računica Dinama iz Zagreba je tu, dakle, sasvim jasna. Ulaskom u Ligu šampiona "Modri" bi zaradili nešto više od 15.000.000 evra, a nakon toga bi mogli da prodaju Olma, recimo, i za 25.000.000 evra. Što je, dakle, mnogo bolje nego da ga prodaju sada, recimo, za 30.000.000 evra.

Dinamo želi od Olma da izvuče maksimum, s njim da uđe u Ligu šampiona, a posle toga da zaradi na transferu. Ne samo to, Dinamo bi ulaskom u Ligu šampiona povećao i cenu kompletne ekipe, što nije zanemarljivo.

Zato se "Modri" nisu polakomili za engleskim ponudama, a zvali su Vulvsi, Mančester, Everton. Nije im odgovarao tajming. Jer sve važne Dinamove utakmice dolaze nakon što se završio prelazni rok u Engleskoj.

- Dinamo je ponudio novi ugovor, za sada nemamo nikakav odgovor na to, treba razmisliti, videti kako - rekao je Endi Bara, menadžer Danija Olma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading