Šta će reći "grobari?" Legenda Crvene zvezde "oplela" po Asanu!

Autor:

Sport

10.08.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takuma Asano oduševio je navijače Partizana na svom debiju u meču protiv Malatije. Postigao je gol, pokazao umeće, ali... Nisu svi zadovoljni talentom ovog igrača. Legendarni as Crvene zvezde Dragiša Binić nije imao lepe reči za Japanca.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

- Asana sam gledao i ranije, ništa posebno. Mene nije impresionirao ovom utakmicom. Možda bude bolji, u vremenu što sledi. Ne znam... Interesantan jeste, videlo se preksinoć, nespreman i neuklopljen. Nedovoljno tehnički obučen i dekoncentrisan u situaciji "jedan na jedan". On nije brz, samo je hitar - rekao je Dragiša Binić.

On je nastavio u istom ritmu.

- Kao i njegovi sunarodnici, specifične je građe, limitiran za ozbiljan fudbal. Vredan je i izuzetan momak, potpisujem. Kao i što bih genetsku želju za učenjem, izvući će Savo maksimum iz njega, ali nikad tvrdnju: biće nosilac igre i glavni realizator igre, posle Zvezde, ovde najvećeg kluba. Budimo realni: da nešto vredi, ostao bi i igrao u sređenijem svetu. Voleo bih da grešim, ali sumnjam - nastavio je Binić u izjavi za Sportski žurnal.

RepublikaFoto: Starsport
Takuma Asano

Binić smatra da će Asano imati mnogo problema.

- Fudbal je ovde mnogo drugačiji, oštriji, bezobrazniji. Japanci igraju lepršavo, za publiku. Sportom se bave iz razonode, a ne iz interesa kao u nas. Tamo čak nema rivaliteta i između navijača, a kamoli klubova. Blaženstvo od fudbala, od života. Sve prosto vrvi od izuzetnih ljudi, dobrih namera. Da ne dužim: neće biti veliko pojačanje Partizana, neće praviti razliku na terenu. Nije realno, tvrdim - zaključio je  Binić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading