Lampard postavio cilj za ovu sezonu

Autor:

Sport

09.08.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsi će sezonu u Premijer ligi početi gostovanjem Mančester junajtedu, a pred taj susret menadžer Čelsija Frank Lampard stao je u odbranu svog kolege sa druge strane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

Ole Gunar Solšer bio je meta brojnih neopravdanih kritika još od dana kada je imenovan za menadžera Mančester junajteda, kaže Frank Lampard pred gostovanje njegovog Čelsija Solšerovom Junajtedu.

- Veoma dobro znam da kritike dolaze sa poslom. I to može da bude prilično neprijatno za sve ljude u fudbalu. Mislim da su komentari bili posebno grubi kada je u pitanju Solšer. Dobio je gotov tim u teškoj situaciji. Videćemo kako će biti ove sezone. Lično, ne dajem takvim pričama mnogo na značaju - rekao je Lampard.

Čelsi sezonu otvara gostovanjem Junajtedu, a Lapmard se nada da će pobedom na Old Trafordu ućutkati neke od svojih kritičarar.

- Volim da čujem prognoze, a sada svi kažu da nećemo biti u top četiri. Nema ništa slađe nego da dokažete ljudima da su pogrešili. Volim da igram na Old Trafordu. Ovo je veliki meč za oba tima, dva velika kluba koja znaju za velike uspehe. Verujem da i jedni i drugi imamo istu ideju i želimo pobedu - poručio je Lampard.

Lampard je rekao da se nada da razlika ove sezone neće biti tako velika kao prošle kada je Čelsi završio sa 26 poena manje od šampiona.

- Mančester siti i Liverpul napravili su veliku razliku u odnosu na ostale klubove, svi moramo da se potrudimo da ne bude tako i ove godine. Trudićemo se da svake godine obezbedimo plasman u Ligu šampiona. Želimo da budemo realni, da ostanemo na zemlji i da radimo naporno kako bismo ostvarili svoje ciljeve. Jedna od lepota fudbala je što svake godine možeš da počneš iz početka - dodao je Lampard.

Mančester junajted i Čelsi sastaju se u nedelju od 17:30 uz prenos na Sport Klubu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading