IBRAHIMOVIĆ: Sistem takmičenja u MLS je sr*nje - OBJASNIO ZAŠTO

Autor:

Sport

09.08.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadaču Los Anđeles Galaksija Zlatanu Ibrahimoviću ću se izgleda baš smučili Amerikanci, pa je kritikovao trenutni sistem takmičenja u američkoj MLS ligi.

RepublikaFoto: instagram.com/lagalaxy
Zlatan Ibrahimović

Šveđaninu je neverovatno da su 24 ekipe podeljene u dve konferencije (Zapadnu i Istočnu) i da prava borba za titulu počinje tek u doigravanju.

Sedam najboljih timova iz obe konkurencije obezbediće mesto u plej-ofu, s tim što prvoplasirani direktno idu u četvrtfinale.

- Mislim da je ovaj sistem takmičenja potpuno sr*nje. Kako možete da razvijete pobednički mentalitet ako je samo važno da obezbedite mesto u doigravanju? Samo je potrebno da pobedite u plej-ofu i to je to. Rezultati u svakoj utakmici su važni, ali ovde, ako zauzmete sedmo mesto i potom u doigravanju pobeđujete, bićete šampioni. Ovde je reč o psihologiji pobednika. Ona mora da postoji svaki dan. Dok trenirate, igrate - rekao je Ibrahimović.

LA Galaksi je posle 23 odigrane utakmice peti u Zapadnoj konferenciji sa 15 bodova manje od lidera Los Anđelesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading