Nove informacije o Pavkovu: Zvezdin napadač ide u Dansku?

Autor:

Sport

09.08.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda Milana Pavkova zabrinula je sve navijače crveno-belih i stručni štab! Nedavno se pojavila informacija da Pavkova čeka dvonedeljna pauza, međutim kako stoje stvari može da se desi da čak bude spreman i za revanš u Kopenhagenu.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Pavkov pod znakom pitanja za revanš u Kopenhagenu

Informaciju je preneo "Informer" pozivajući se na izvor iz kluba, koji je rekao da oporavak Pavkova ide bolje nego što su u klubu očekivali.

- Pavkov sigurno neće propustiti cele kvalifikacije, to se jednostavno neće desiti jer povreda nije toliko ozbiljna. Naprotiv, postoji mogućnost i to ne mala da Milan bude spreman za revanš protiv Kopenhagena. On je krenuo na terapije i prima injekcije krvne plazme. Već se vidi napredak, mnogo mu je bolje, pa je i medicinski tim ostao zatečen kako je snažni napadač reagovao- izjavio je neimenovani izvor.

Ukoliko oporavak bude imao isti tok i narednih dana za očekivati je da za Pavkova bude mesta u avionu za Kopenhagen.

- U Zvezdi se nadaju da će i narednih dana oporavak teći na isti način, pa ako bude tako, Pavkov će u ponedeljak biti u avionu za Kopenhagen. Postoje realne šanse da se nađe na klupi u revanš meču. Bilo bi nerealno očekivati nešto više od toga- preneo je "Informer".

Revanš meč je na programu u sredu od 20 časova, a podsećamo da je prvi meč završen 1:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading