Krcata "Marakana" za ponos svih "delija"!

Autor:

Sport

08.08.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u prvom meču treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona remizirala se danskim Kopenhagenom, rezultat je bio 1:1. Revanš je u prestonici Danske u utorak, 13. avgusta od 20 časova. Šampion Srbije se pohvalio da je utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" uživo posmatralo 40.812 ljudi, što je najviše na svim mečevima prve runde trećeg kola kvalifikacija za elitno takmičenje.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde

Fudbalere crveno-belih je na meču protiv Kopenhagena (1:1) sa tribina stadiona "Rajko Mitić gledalo 40.812 ljudi, što je znatno više nego na svim ostalim mečevima odigranim u ovom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a odigrano ih je još devet.

Tako je Marakana imala više posetilaca i od Krasnodar arene, stadiona Jan Brejdel u Brižu, Tumbe i Maksimira.

Poređenja radi, drugi najgledaniji meč u ovoj rundi takmičenja, između belgijskog Briža i Dinama iz Kijeva posmatralo je 27.018 gledalaca, dok je na susretu između PAOK-a i Ajaksa bilo 23.418 ljudi.

Sledi zagrebački Dinamo koji je u susretu sa mađarskim klubom Ferencvaroš gledalo 14.283 navijača, a na susretu APOEL – Karabag broj popunjenih mesta bio je 9.481.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading