Milojević obradovao navijače: Tomane debituje!

Autor:

Sport

08.08.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegovi fudbaleri moraju da budu veoma obazrivi protiv Mladosti u domaćem prvenstvu (petak, 20.00), s obzirom na to da se utakmica igra između dve sa Kopenhagenom, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Treba da budemo veoma obazrivi, da damo sve od sebe i radimo ono što smo i do sad. Neće biti nimalo laka utakmica jer je između dve sa Kopenhagenom. Moramo da budemo koncentrisani samo na Mladost - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u petak u 20.00 na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Mladosti iz Lučana u četvrtom kolu Super lige Srbije. Utakmica će se igrati tri dana posle duela Zvezde sa Kopenhagenom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koja je završena burno, rezultatom 1:1.

- Ponosan sam na moje igrače jer su imali želju, motiv i htenje, sve što nas je krasilo. To treba da zadržimo. Ostalo su sitnice i ne bi se trebalo vraćati na to. Nemamo ni puno vremena. Bilo je mnogo komentara, da li je bilo ovako ili onako. Rekao sam igračima da treba da to zaboravimo jer nam je i prvenstvo bitno. Titula je prioritet i daćemo sve od sebe da dođemo do tog cilja. Posle Mladosti ćemo imati vremena da se fokusiramo na revanš sa Kopenhagenom - kazao je Milojević.

Istakao je da ga raduju izjave Zvezdinih fudbalera posle utakmice, koji su izrazili uverenje da prolaze u narednu rundu kvalifikacija.

- Moramo da imamo pozitivan duh. To tražim od igrača, ne samo u fudbalu, već i u životu. To ti daje energiju. Ne postoji razlog da se bilo čega plašimo, samo treba da uradimo ono što je do nas. Drago mi je što razmišljaju prvo kao momci, a drugo kao sportisti. Ako radiš nešto a ne veruješ, bolje nemoj da radiš.

Najavio je da portugalski napadač Tomane "diže obrtaje" i da bi protiv Mladosti trebalo da dobije minutažu.

- On povećava broj obrtaja. Njegov problem je fizička sprema. 

Milojević je rekao da je naredni protivnik njegove ekipe u Super ligi Mladost agresivna ekipa.

- Mladost je odlična ekipa, što je pokazala i prošle sezone. Poslednjih godina je u samom vrhu srpskog fudbala. Bez obzira na to što Nenad Milovanović neće voditi ekipu, njegov zamenik će bez dileme sprovesti ono što je filozofija Mladosti - rekao je Milojević i čestitao Milovanoviću na imenovanju na mesto selektora mlade reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading