Hrvat iz Kopenhagena isprozivao crveno-bele: Osim Marina i Bena svi Zvezdini igrači su prosek, nikada nisam učio ćirilicu!

Autor:

Sport

08.08.2019

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je u prvom meču bila bolji rival od Kopenhagena. Crveno-beli uspeli su da u potpunosti neutrališu napade gostiju, pa danski tim nije imao nijedan šut u okvir gola iz igre. Ipak, u Kopenhagenu su uvereni u prolaz u poslednje kolo kvalifikacija.

RepublikaFoto: Starsport
Bartolec i Žander

To se da naslutiti iz izjave hrvatskog internacionalca Karla Bartoleca za Sportske Novosti. Rezervni desni bek Kopenhagena je Crvenu zvezdu opisao kao prosečan tim.

- Mislim da ćemo proći dalje. Oni su ekipa sa dva lica, mnogo su bolji na svom terenu, nego kad igraju na strani. Imaju pojedince koji su kvalitetni, kao što su Marin i Ben. Ostali su prosek! U Beogradu ih nosi publika. Videlo se i prošle sezone u Ligi šampiona da su kod kuće sjajni. Igrali su odlično protiv Liverpula i Napolija, ali su u gostima dobijali „porcije“. Analizirali smo ih sa Helsinkijem. Takođe su kod kuće na „o-ruk“ nešto napravili. U revanšu su drugačija ekipa - rekao je Bartolec.

Kolege iz Hrvatske je zanimalo kako je Bartolev video poruke sa severne tribine i citiranje stihova Jovana Dučića.

- Video sam da su imali neke poruke, ali nikada nisam učio ćirilicu da bih pročitao. Nije me ni zanimalo šta piše. Nisam obraćao pažnju. Svako ima svoje mišljenje. Kada sam ušao u igru malo su zviždali, međutim nije bilo strašno. Verovao sam da će biti gore.

Hrvat je u igru ušao u 88.minutu.

- Bio sam spreman da igram. Ipak je to za nas nešto veći motiv. Međutim, trener je odlučio tako, dobio sam nekoliko minuta. Odradio šta je trebalo - jasan je Bartolec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading