Oglasio se još jedan bivši arbitar: Portugalac je odsudio perfektno!

Autor:

Sport

08.08.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolji ovdašnji arbitar, a zatim kontrolor u UEFA Miroslav Radoman smatra da je Portugalac Tijago Martins sudio vrlo tendenciozno i da je "uništio" Crvenu zvezdu protiv Kopenhagena, dok, takođe bivši sudija, Dragomir Tanović smatra da je bio perfektan.

RepublikaFoto: Starsport
Duel Jovančića i Bijela

- Start Jovančića kod penala je bio nesmotren, u domenu najmanje vidljivih. Nagazio je protivničko stopalo, što je prekršaj. Biel je mogao da se „isčupa" jedino bacanjem preko Jovančića. Izgledalo je tetralno jedino nama. Ne i dobro postavljenom sudiji - kazao je za Žurnal Tanković.

Tanović je prokomentarisao i situacija Bena pre golom Kopenhagena.

- Lopta je došla ispred njega, protivnik u klizećem startu s nogom nadole. Nonšalantno je krenuo u šut, ne očekujući blok, istovremeno se pojavila Zekova noga. Nije iašao na igrača, već na loptu. Našla se tada između obojice, Ben se sapleo i pao. Bio je to ispravan start.

Portugalca je odbranio i kod prekršaja Zeke nad Ivanićem.

- Stručno gledano Zeka jeste startovao na Ivanića, ali je pre kontakta povlačio nogu. Nije, dakle, imao nameru da povredi rivala. Nasuprot tome, nastavljanjem starta u zavisnosti gde bi pogodio Ivanića možda bi i dobio crveni. Ovako. Jeste bio prekršaj, ali ne i nesportski start - dodao je Tanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading