Kasandra, Ljovisna, Esmeralda posle "sapunice" Nejmar odlaze u zaborav

Autor:

Sport

07.08.2019

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Real Madrid ima visoke ciljeve u ovom prelaznom roku i ukoliko ne dovedu Pola Pogbu okrenuće se Nejmaru, prenosi ESPN.

Nejmar

Pošto je sve izvesnije da Pol Pogba neće napuštati Mančester junajted u redovima madridskog Reala pronašli su novo rešenje – brazilskog fudbalera Nejmara.

Nejmar i PSŽ nisu baš u najboljim odnosima i deluje da bi mogao da napusti Francusku iako je pre svega dve godine plaćen paprenih 222 miliona evra.

Nejmar se već neko vreme povezivao sa Barselonom, čak su se i spominjale pozajmice, ali Parižani nisu zainteresovani za takav vid dogovora i kako je ESPN naveo, zainteresovani su jedino za prodaju.

Naser Al-Kelaifi i Florentino Peres su u sjajnim odnosima i to bi moglo da donese prevagu u čitavom poslu, a poznato je da je Peres jurio Nejmara još 2013. godine, kada se ovaj odlučio za Barselonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading