TURCI MORAJU DA BUDU ZGAŽENI!

Autor:

Sport

08.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana večeras od 21.00 (RTS1, Arena sport) biju novu bitku u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turske Malatije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Pred crno-belima je u 3. kolu najteži ispit do sada, a toga je svestan i strateg osvajača Kupa Srbije Savo Milošević (45). "Parni valjak" je potpuno spreman za izazov, a jedini problem koji ima klub iz Humske je povreda pouzdanog desnog beka Nemanje Miletića (28).

EVROPA MNOGO BITNA

- Utakmica sa Malatijom je za nas od ogromnog značaja, igranje u Evropi za Partizan je veoma bitno, što se tiče ekonomskog i takmičarskog dela. Ovo je možda i najbitniji meč koji ćemo igrati do decembra. Svi su spremni, osim Nemanje Miletića, koji ima povredu zgloba, pokušaćemo sve što je u našoj moći da rešimo taj problem - ističe Milošević.

Strateg crno-belih veruje da će njegovi izabranici biti bolji nego u prethodnim duelima u prvenstvu i Evropi. Crno-beli će igrati i protiv tradicije jer u šest mečeva sa ekipama iz Turske ne znaju za pobedu. Ovog puta za protivnika će imati i Mičela Donalda (30), bivšeg kapitena Crvene zvezde koji igra u Malatiji.

- Spremni smo, verujem da možemo još da dignemo nivo trke i kvaliteta igre. To je suština početka sezone, da dižemo formu. Nadam se da smo posle četiri meča već u dobrom takmičarskom ritmu. Tu vidim našu prednost jer protivnik još nije počeo prvenstvo - zaključio je Savo.

TURCI PRETE

Sa druge strane, iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić (35) ne obazire sa na pretnje turskih igrača, već samo gleda svoj tim.

- Čitao sam u pojedinim medijima kako igrači Malatije izjavljuju da su bolji od nas i da će slaviti. Sa tim se ne bih složio, niko nije bolji dok se utakmica ne odigra. Atmosfera u našem timu je odlična - poručio je stameni štoper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading