Više od pola Srbije gledalo Zvezdu!

Autor:

Sport

07.08.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicija se nastavila kao i prethodnih godina.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Jučerašnje istraživanje gledanosti televizija u Srbiji pokazuje da kada Crvena zvezda igra mečeve onda je to pravi praznik. Prošle noći Marakana je bila prepuna. Na Zvezdinom stadionu više od 40.000 ljudi pratilo je utakmicu protiv šampiona Danske. Pored toga na Radio televiziji Srbije preko kablovskih operatera crveno - bele gledalo je 1.854.000 ljudi.

Kada dodamo prenos i na televiziji Arenasport, i da je “šer” na javnom servisu bio 40 odsto, možemo sa ponosom istaći da je svaki drugi televizijski gledalac sinoć bio uz četu Vladana Milojevića. Ponovo je meč srpskog tima po gledanosti iza sebe ostavio emisije emitovane tog dana, iako neke od njih imaju veliku gledanost i dugu tradiciju.

Posle odlične igre u prvom meču sigurni smo da će u revanšu navijači i televizijski gledaoci biti uz Zvezdu tim i pružiti joj neophodnu podršku u duelu sa Kopenhagenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Uroš

07.08.2019 17:23

Jel gledao profesor Vuletić? U džemperu ili jakni?

Dzamango

07.08.2019 18:09

koja bre odlicna igra? pogotovu u drugom poluvremenu...da smo stvarno bili odlicni oduvali bi ih sa tri razllike