Novi igrač Barse nazivao Mesija ku*vinim sinom i pacovom, a onda je potpisao za Katalonce i morao da se opravda!

Autor:

Sport

07.08.2019

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reprezentativac Španije Žunior Firpo, koji je ovog leta prešao iz Betisa u Barselonu za 30 miliona evra, našao se u "nebranom grožđu" kada su mediji pronašli tvitove kojima je svojevremeno vređao svog novog saigrača. I to ne bilo koga, već Lionela Mesija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žunior Firpo, desno

Sada 22-godišnji Firpo je 2012. nazvao Mesija "kurvinim sinom" i "pacovom", pisao je kako mu je drago što se Argentinac povredio i hvalio se da bi jednim startom mogao da mu polomi obe noge.

- Nadam se da će umreti i prestati da daje golove, hahaha- objavio je tada Firpo na svom Tviter profilu.

Sada, kada je potpisao ugovor sa Barsom do leta 2024, morao je da objasni svoje tinejdžerske ispade. Naveo je da je sve to pisao kako bi napakostio svom prijatelju, velikom Mesijevom obožavaocu.

- To su klinačke stvari, objavljene u vreme kada te niko ne poznaje i kada ne pomišljaš da će takvi postupci imati posledice mnogo godina kasnije. Iz tog perioda je i tvit u kome pominjem "glupu Juliju". Ona je tada bila moja devojka, a sada mi je supruga i majka mog deteta- efektno se izvukao Firpo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

- Ali, ako se danas bilo ko oseća uvređenim zbog toga što sam napisao, nemam nikakav problem da se izvinim- rekao je Firpo.

Strelac pet golova za Betis u prethodne dve sezone, dodao je da je Mesi za njega daleko najbolji fudbaler na svetu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading